|
DarK
|
 |
« : 14 Kasım 2007, 19:58:26 » |
|
Bilen biliyordur herhalde; Kalbimde ki enkaz kalkana kadar pek bir şey yapamayacağım malesef forum için... En kısa sürede çalışmalara son sürat devam edicem emin olun... Sadece enkazın kalkması için biraz zaman lütfen... 
|
|
|
|
|
|
Kirli Bir Çocuk Yüzüyüm Kapında! Ama Dünyanın En Temiz Gözleriyle Bakıyorum Sana. Uzattım Ellerimi, İstediğim Para Değil Senden! Yüreğini Koy Avuçlarıma...!
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2007, 01:20:41 » |
|
Kankaaa enkazları birlikte kaldırmalıyız.Biliyorsun bizde aynıyız 
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
DarK
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2008, 17:30:37 » |
|
Biliyorum ne zamandır ilgilenemiyorum diye bana kızıyorsunuz...En önemlisi ise SÖZ verdim onu da biliyorum. Ancak ister enkaz olsun, ister işlerimde ki sorunlar olsun bir türlü bitmek bilmedi. Ekmek parası uğraşıyoruz...Bilen biliyor zaten. Hoş hepimiz dostuz çok Şükür, yabancı yok aramızda. Kardeşlerim bu sefer size müjde ile geldim...Tüm baskılarınız cevap buldu sonunda  ... Ben bu işi beceremediysem de, çok Şükür, bu işten Süper Derece anlayan bir arkadaştan yardım talep ettim, oda Allah Razı olsun kırmadı ve bunu kabul etti. Ne zaman gerçekleşeceğini bilmiyorum ama, güvenilir bir arkadaştır kendisi, mutlaka yapacaktır...Forumu istediğiniz ve size laik bir yere getirecektir. Utancımdan ne zamandır girmiyordum buraya, neyse ki bu sefer güzel haberle gelebildim. Hoş gerçi Gerçek hayatta ki kırgınlığınız ve kızmanızı burda da belli edip, online olmama yoluna gitmişsiniz. Gerçi bunu hak ettim, isteklerinizi bir türlü malesef yerine getiremedim çünkü.Neyse ki durum değişti... Ivan kardeşime burdan bir kez daha Teşekkürlerimi sunarım...Beni kırmayıp yardım talebime olumlu cevap verdiği için... Ivan kimdir derseniz : Ivan (Tıklayın)
|
|
|
|
|
|
Kirli Bir Çocuk Yüzüyüm Kapında! Ama Dünyanın En Temiz Gözleriyle Bakıyorum Sana. Uzattım Ellerimi, İstediğim Para Değil Senden! Yüreğini Koy Avuçlarıma...!
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2008, 09:03:45 » |
|
Tamam tamam kanka dert etme.Sen yeterki admin yap beni:D:D:D
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2008, 09:28:55 » |
|
Yok yaww dursun dursun sakıncası yok bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2008, 09:44:46 » |
|
Allah kolaylık versin kanka. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarK
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2008, 09:49:00 » |
|
Eyvallah Kanka, tek tabanca olarak bir forumu komple yapmak zor iş be!... Normalde biliyorsun bu işi ekipler yapıyor, yok coder (kodlayıcı), yok konu uzmanı, yok grafiker, yok seo cu... Ben tek yahu  Len biri bari şuraya Flash yada photoshop dan banner yapsın be hala yapıcam ama vaktim yok, forumu kodlamaktan.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2008, 19:05:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|