|
alpine show
|
 |
« : 04 Mart 2008, 20:11:30 » |
|
  Ses ve Görüntü SistemleriMid Bass : jbl Tweeter (Tiz) : yok Subwoofer : jbl 2000 watt Teyp, CD/VCD/Mp3 Çalıcı : jvs cd/dvd çalar Anfi : jbl 2500 watt Equalizer : yok LCD Ekranlar : jbl Diğer Ses ve Görüntü Modifiyeleri : 4 tane 2000 er wattlık subwoofer bulunmaktadır.4 tane 2500 wattlık anfi biri koltuğun altındadır.3 ü de bagajda bulunmaktadır.2 tanede a.c.c.s bas tüpleri vardır. bide turbo warmış araçta..
|
|
|
|
|
|
..вιя zιη¢ιя ηє кα∂αя ѕαğℓαм σℓυяѕα σℓѕυη єη zαуıƒ нαℓкαѕı кα∂αя güçℓü∂üя..
..şєутαη αуяıηтıℓαя∂α gιzℓι∂ιя..
..:::αℓριηє ѕнσω:::.. malum meseleden dolayı bir süre yokum herkese iyi forumlar organizasyonda görüşmek üzere..
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2008, 17:15:43 » |
|
Bu arabadaki tesisat güzel fakat bagaja yapılan işçilik ve bassların konuluş şeklinden dolayı kesinlikle asıl ve verebileceği değerleri vermez.Benim arabadan taş çatlasın 4 desibel fazlasını veriyordur.5 desibel fazla versin ben tesisatımı satarım ve bir dahada tesisat yapmam.
Ayrıca bass tüpü dediğin Capasitör oluyor Ceyhan.
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2008, 08:42:48 » |
|
abi bas tüpünü ben demedim çalıntı yaptım direk okumadan  Tamam ulen cevap verme. 
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2008, 19:00:45 » |
|
s.a beyler k.bkmayın ama aracı kim yayınladıysa kendi malı gibi yayınlamış.Hadi çalıyon resimleri bari bilgileri bari doğru ver.araç bizimdir inanmayan varsa buyrun gelsin ivedik organize sanayiye ankara.araba sokak karısı gibi oldu herkes bir yerde yayınlamış.nyse zaten araba şimdi böyle değildaha değişti daha değişik tasarımı var.ayrıca satılık.Araç bizimdir bizzat kadir alkaç ın.trafiğe çıkamıyoz araba türkiye trafiğinden men edildi polisler arabayı arıyo bulsalar alacaklar.hepinize ii günler yemeyin öyle araba bnm diyen herkeze yada resimleri çalıp koyanlara.MNT TUNİNG..!!!
Aleykümselam.Hoşgeldin arkadaşım.Alpine show kardeşimin dediği gibi kimse kendi malı gibi üstlenmemiş ve bizde kimse öyle şey yapmaz.Burda birbirimize hava atalım derdi yok kimsede ve olmazda zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|