|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2008, 17:00:12 » |
|
Benim Bmw ve Audi hedefim vardı Bülent.Audi yi alıp yaşamak istiyordum ama Audi almamın bir anlamı yok.Bugün öleyim Bmw üstünde öleyim.
Bu araca gelincede bagaj dizaynı göze çok hoş geliyor.Capasitör ve bass yarleşimi dengeli ayrıca dizayn rengi oldukça güzel.
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2008, 17:07:08 » |
|
Oyuncak Audi alsana bana Bülent.
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2008, 17:28:22 » |
|
Tamam kardeşim.Ama Kırmızı yada Siyah Audi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|