|
DarK
|
 |
« : 29 Ocak 2008, 10:40:41 » |
|
Şarkı Sözü :Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar Benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar Benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende. Söz - Müzik : Sezen Aksu
|
|
|
|
|
|
Kirli Bir Çocuk Yüzüyüm Kapında! Ama Dünyanın En Temiz Gözleriyle Bakıyorum Sana. Uzattım Ellerimi, İstediğim Para Değil Senden! Yüreğini Koy Avuçlarıma...!
|
|
|
|
ShekiL
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2008, 19:46:44 » |
|
kanka bu amcaların mp3lerını getır bı ara bana yaa sende var dıye hatırlıyorum, bu arada emegın ıcın saol kanki 
|
|
|
|
|
|
Aşkın Dili Kuş Dili Gibidir, Ona Süleyman Gerek. Aşkın Sabrı Sonsuzluktur, Ona Yusuf Gerek. Aşkın Esintisi Tufan Gibidir, Ona İsrafil Gerek. Aşkın Yolu Dağ, Kır Ve Çöldür, Ona Kerem,Ferhat ve Mecnun gerek. Bendeki Aşkın Tarifi Yok Sevgili, Onu Anlatabilmek İçin Yaşamak Ve Yaşatmak Gerek
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2008, 09:25:50 » |
|
Mustafa'yı benim içinde halledermisin kanka? 
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2008, 10:09:37 » |
|
Halletçek yerlerin dert görmesin inşallah. 
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2008, 20:07:18 » |
|
Bakıyorumda hoşuna gitti.Az değilsin hee. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Şubat 2008, 02:13:36 » |
|
Fukaraya bak bee.Peeehhhhhhh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|