|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2008, 01:59:47 » |
|
Mehmet adam elini verdi kolunu kaptırdı bir anlamda şuan. :DAynen admin bey organizasyon istiyoruz. 
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2008, 15:02:04 » |
|
Ulen admin bak benim kardeşim organizasyon istiyo.Yap hemen bişeyler.Hadeeee. 
|
|
|
|
|
|
 Yaprak döken gençliğimin satır aralarında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmış Suskunluğumun baş harflerisin Şehirler uyurken Boğazıma sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2008, 01:42:02 » |
|
Kiwi gelirse ben yokum.Geçen gece gelmedi.Kırgınım ona. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_accent
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2008, 17:26:05 » |
|
ne oluyor nan burda  Gerenk yok ben almayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|