Karısı ile babasına nikah kıydırdı!!!
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
05 Eylül 2010, 02:27:18

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karısı ile babasına nikah kıydırdı!!!  (Okunma Sayısı 998 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bloodrayne
Çaylak
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 359

Kayıt tarihi 30 Ekim 2008, 14:58:23

« : 31 Ekim 2008, 19:20:57 »

Adana'da iki çocuk annesi dini nikahlı bir kadının, emekli maaşını alabilmek için kayınpederi ile resmi nikah kıydırdığı ileri sürüldü.

Emekli muhasebecinin oğlu, 8 yıldır ölen babasının maaşını çeken yengesi ve öz kardeşine karşı hukuk mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, orduda yüzbaşı iken görevinden ayrıldıktan sonra bir firmada muhasebe müdürlüğü yaparken emekli olan Adana'nın tanınmış ailelerinden Selahittin Özgen'in (85) çocukları, babaları ölmeden önce öz kardeşi ve yengelerinin gerçekleştirdiği nikah işlemini mahkemeye taşıdı.

Salih Arpat, Ercihan, Uğur ve Bahadır adlı 4 çocuk babası Selahittin Özgen, 1997 yılında eşi Semiha Özgen'i kaybetti. Selahittin Özgen, geçirdiği ameliyat sonrası bakıma muhtaç hale gelince ortanca oğlu Salih Arpat Özgen (61) babasına bakmaya karar verdi. Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde babasına bir ev ve bakıcı tutan Özgen, haftada bir kez Adana'dan giderek babasının ihtiyaçlarıyla ilgilendi.

Salih Arpat Özgen, babasına büyük itinayla baktığını, bu sırada İstanbul'da yaşayan kardeşi Bahadır'ın Mersin'e yerleşmeye karar verdiğini, kendisinin de yardımcı olduğunu anlatarak, "Bu arada babamın yaşadığı evde yangın çıktı. Babam da İstanbul'dan gelen kardeşim Bahadır (55) ve dini nikahlı eşi Günnur Güllüler (49) ile birlikte yaşamaya başladı. Kardeşime Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde 3 katlı bir ev aldım. Kardeşim, eşi ve babam burada yaşamaya başladı. Ama daha sonra babamı bize göstermez oldular"
iddiasında bulundu.

Babasının ölmeden önce kardeşinin dini nikahlı eşi Günnur Güllüler ile 8 Ağustos 2000 tarihinde nikah kıydırdığını söyleyen Özgen, "Babamın öz kardeşimin dini nikahlı eşiyle evlendirildiğini babam öldükten sonra öğrendim. Kardeşim bana babamın mevlidinde, 'Babama kendi iki çocuğumun annesiyle nikah yaptırdım' dedi. O an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Bir insan nasıl olur da kendi çocuklarının annesi ile babasına nikah yaptırır? Bunu hala anlamış değilim. Üstelik o zaman babam yatalaktı ve aklidengesi yerinde değildi.

Evlenmesi için mutlaka rapor alması gerekiyordu. Üstelik babamla Günnur arasında tam 44 yaş fark var. Ayrıca yengem Günnur, Bağ-Kur'dan babasının maaşını alabilmek için kardeşimle nikah kıydırmıyordu. Babamın maaşı daha fazla olduğu için kendi babasının maaşından vazgeçti" diye konuştu.

Kardeşi Bahadır'ın yatalak babasına bakması karşılığında nikah kıydırdığını ileri sürdüğünü söyleyen Özgen, "Babam nikah yapıldıktan 4 ay sonra 31 Aralık 2000 tarihinde hayatını kaybetti. Babam öldükten sonra maaşına göz diken kadından kurtulması için mücadelemize bütün kardeşler olarak başladık" ifadelerini kullandı.

Özgen, kardeşi Bahadır'ın Günnur Özgen ile dini nikah ile evlendiğini ve iki çocukları olduğunu, kardeşinin eşini yatalak ve akli dengesi yerinde olmayan babasına mirasçı yapabilmek ve emekli maaşını alabilmek için evlendirdiğini ileri sürerek 2006'da Mersin 2. Aile Mahkemesi'ne dava açtığını söyledi. Özgen, "Ancak onlar da savunmalarında evlenmenin hukuka aykırı olmadığını, babasına kendisinden başka kimsenin bakmadığını, bakıma muhtaç olduğu için nikah kıydırdıklarını söyleyerek savunma yaptılar.

Savunmalarında Bahadır ve Günnur Özgen'in nikahsız yaşadığı ve iki çocuklarının bulunduğunu da itiraf ettiler. Buna rağmen Mersin 2. Aile Mahkemesi bizim aleyhimize karar vererek nikahın iptali istemimizi reddetti. Ancak ben Yargıtay'a gidip bu işin peşini bırakmayacağım" şeklinde konuştu.

Salih Arpat Özgen, kardeşinin iki çocuğunun annesi Günnür Özgen'in 8 yıldır babasının aylık en az bin 500 YTL emekli maaşını aldığını belirtti.

www.haber7.com
Facebook'da Paylaş

BlooDRayne
emo
Çırak
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 13

Kayıt tarihi 27 Ocak 2008, 15:47:19

r 11 gts 1.4

emo16gti@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2008, 19:51:24 »

yuh yanii bişey demıom

R 11 im Benim
DarK
Administrator
Kalfa
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 1

Kayıt tarihi 20 Ekim 2007, 12:04:46

Bir Garip Yolcu...

« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2008, 20:15:35 »

Harbiden de yuh yahu  Roll Eyes ...8 yıl birde haa...

Forum Kuralları

Imageshack Resim Yükleme

Kaybetttim kendimi, hükümsüzdür!

ShekiL
Yönetici
Çırak
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 3

Kayıt tarihi 28 Ekim 2007, 14:49:23

tiki_concon'm

E-Posta
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2008, 20:59:14 »

Made in Turkey  Huh?

tiki_concon'm

bursalıçılgın
Global Moderator
Çırak
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 26

Kayıt tarihi 20 Şubat 2008, 19:51:17

« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2008, 21:03:00 »

bu kadarda olmazki ya para için kimbilir daha neler yaparlar...

ναяѕıη уσℓℓαя ıяαк σℓѕυη υηυтυℓмαк σℓмαѕıη∂α ναяѕıη вєη∂єη тσρяαк σℓѕυη...
уαşαмαк вιя αğαç gιвι тєк νє нüя νє вιя σямαη gιвι кαя∂єşçєѕιηє...

tiki_concon
Acemi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 60

Kayıt tarihi 06 Mayıs 2008, 21:21:32

« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2008, 13:51:30 »

gülsemmi ağlasammı derler ya o ifade böyle zamanlar için uygun herhalde .işte bır türkiye gerçeği olaya bakın adam nelerı düşünmüş adam ölmeden yaa bu da evlat olacak pehhh

ShekiL'm
simsekkan
Acemi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 313

Kayıt tarihi 13 Ekim 2008, 11:11:10

simsek_kan@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : 11 Aralık 2008, 01:55:00 »

ben yuh yerine edebi biraz aşarak oooo  haaaaa diyorum ....

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Site Map | Site Map2 | Site Map3 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
Clicky Web Analytics

Oto Döşeme Yolcu Koltuğu Oto Dizayn